Subaru Solterra

Elektrisch avontuur

Subaru staat voor avontuur en buitenleven, maar tegelijkertijd ook voor betrouwbaarheid en veiligheid. Dat imago is te danken aan jarenlange verfijning van techniek. Echter, nu doet de elektrische auto zijn intrede en dus moet Subaru (deels) opnieuw beginnen. Weet de elektrische Solterra toch het Subaru-gevoel te geven?

Autotest | Subaru Solterra Elektrisch avontuur

De Subaru Solterra is een middelgrote elektrisch aangedreven SUV die zich onderscheidt met een stoere aankleding, permanente vierwielaandrijving en een conventioneel gevoel in de besturing.

Plus

  • sterk en daadkrachtig
  • standaard permanente vierwielaandrijving
  • ruim en praktisch

Min

  • onhanige, gevaarlijke locatie laadaansluiting
  • geen dashboardkastje
  • geen achterruitenwisser

Conclusie

Weet de eerste elektrische auto van Subaru het gevoel te geven dat kenmerkend is voor de fabrikant? Ja, maar de verschillen zitten slechts in de details. Immers, het aanbod van middelgrote elektrisch aangedreven SUV's is enorm. Allemaal zijn ze dankzij de elektrische aandrijving stil, sterk en soepel. Vanwege het lage zwaartepunt zijn ze ook allemaal stabiel. Subaru kan daar niets aan veranderen.

Wat Subaru wel kan doen is de elektrische auto een stoerdere aankleding geven. Voor een vertrouwd gevoel heeft de Solterra de besturing en fijnregeling van een conventionele Subaru. Het belangrijkste is echter dat de Solterra standaard is voorzien van permanente vierwielaandrijving in combinatie met grote bodemvrijheid en de nodige off-road functies. Dat is een goed begin van Subaru's elektrische avontuur!

Subaru Solterra 1 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Subaru Solterra

1 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Subaru Solterra Sky Package AKTIE 8 jaar garantie

2024 € 54.900,- incl. BTW

Categorie
Terreinwagen/Pick Up
Brandstof
Electro
Kleur
Grijs
Koenen Autobedrijf BV
Echt, NL