Volkswagen Sharan

Gezinsvoorstelling

We gaan een dagje uit! Het hele gezin kan mee, want de Volkswagen Sharan biedt ruimte aan zeven personen en hun bagage. Bovendien is de geheel nieuwe Sharan voorzien van zuinige motoren, dus er blijft genoeg geld over voor de aangenamere zaken in het leven. Wat te denken van een bezoekje aan de Bavaria filmstudio's nabij München?

Autotest | Volkswagen Sharan Gezinsvoorstelling

De Sharan is de grote, 7-zits MPV van Volkswagen. De Sharan overtuigt met ruimte, moderne motoren en comfort. De Sharan rijdt even goed als een gewone personenauto en dat is een knappe prestatie.

Plus

  • stille, zuinige 1.4 TSI motor
  • bescheiden van buiten, groots van binnen
  • rijdt als een gewone personenauto

Min

  • matige klank optioneel Dynaudio audiosysteem
  • schuifdeur valt onbedoeld dicht op helling

Conclusie

De nieuwe Volkswagen Sharan heeft een voorstelling gegeven en de critici zijn enthousiast! De Sharan biedt ruimte aan zeven personen en een flinke hoeveelheid bagage. Dankzij EasyFold zijn alle stoelen gemakkelijk weg te vouwen en heeft de Sharan een gigantische laadruimte.

Een belangrijke rol in het succes van de Sharan is de 1.4 TSI motor. Deze relatief kleine motor presteert als een grote motor, terwijl het verbruik onverminderd laag ligt. De 2.0 TDI (140 pk) dieselmotor presteert even goed en is nog zuiniger. Alle motoren doen hun werk in alle rust en ook de geluiden van banden en rijwind zijn uiterst bescheiden.

Bovendien rijdt de Sharan net zo goed als een gewone personenauto en daarmee is Volkswagen in z'n opzet geslaagd. Applaus!

Volkswagen Sharan 2 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Volkswagen Sharan

2 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Volkswagen Sharan 1.4 TSI Highline Panno Xenon DSG BOM VOL

269.422 km - 2012 € 10.950,-

Categorie
MPV
Brandstof
Benzine
Kleur
Zwart
Limburg Autos
Geleen, NL
Volkswagen Sharan 1.4 TSI Trendline Rolstoel-Auto Met Electrische Rolstoel-Lift Navigatie Cruise Climate Control LM-Velgen

146.458 km - 2011 € 11.999,-

Categorie
MPV
Brandstof
Benzine
Kleur
Bruin
Kooymans Dealer Occasions
Maastricht, NL