Skoda Roomster Scout

Beestachtig leuk

Een Skoda Roomster is leuk. De auto rijdt en voelt als een gewone personenauto, maar biedt de ruimte van een MPV. Bovendien ziet de Roomster er sympathiek en origineel uit. Nu is diezelfde Roomster beschikbaar als Scout; dankzij een ruige aankleding belooft deze variant spanning en avontuur. Is de Scout nog leuker dan een gewone Roomster?

Autotest | Skoda Roomster Scout Beestachtig leuk

De Roomster is ook in de Scout variant een geslaagde auto. Deze Skoda is een eigenzinnige creatie die het beste van een personenauto, terreinauto (SUV) en een familiebusje (MPV) combineert.

Plus

  • ruim als een MPV, rijdt als een personenauto
  • sympathieke uitstraling
  • scherpe prijs

Min

  • te kleine buitenspiegels
  • CD-wisselaar speelt geen MP3, CD-speler wel
  • matige prestaties

Conclusie

De Roomster is ook in de Scout variant een bijzonder geslaagde auto. Deze Skoda is een eigenzinnige creatie die het beste van een personenauto en een familiebusje combineert. De Roomster Scout biedt de ruimte en veelzijdigheid van een MPV, maar rijdt als een gewone personenauto.

De Scout uitvoering biedt geen enkele praktische meerwaarde, maar het maakt de ervaring wel degelijk specialer. De Skoda Roomster Scout is als een dagje naar het safaripark: iedereen weet dat dit geen expeditie door de jungle is, maar een ritje over een keurig geplaveide weg door een gecultiveerd park. Het is allemaal nep, maar dat maakt het er niet minder leuk om.

Skoda Roomster 2 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Skoda Roomster

2 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Skoda Roomster 1.4-16V Style

215.500 km - 2007 € 4.150,-

Categorie
MPV
Brandstof
Benzine
Kleur
Groen
Autobedrijf d'r Mathieu
Cadier En Keer, NL
Skoda Roomster 1.2 Go Airco

111.669 km - 2009 € 5.250,-

Categorie
MPV
Brandstof
Benzine
Kleur
Blauw
Autobedrijf Rowin Bolt
Brunssum, NL