Daihatsu Copen (2002 - 2012)

Kopen?

In Japan was de Daihatsu Copen vanaf het eerste moment een succes, maar in Europa wilde het niet lukken. Dat lag niet aan de rijeigenschappen of het uiterlijk van de auto. Slechts een enkeling zag een stuur aan de rechterkant als exclusief. En slechts een enkeling vond een motor met een inhoud van slechts een halve liter aantrekkelijk. Daarom is de Copen voor het grote publiek aangepast: het stuur zit nu links en de motorinhoud is vergroot. Bovendien is het uiterlijk verfijnd zodat ook Europa nu massaal moet gaan copen.

Autotest | Daihatsu Copen (2002 - 2012) Kopen?

Wie niet langer is dan 1 meter 80 haalt met de Daihatsu Copen maximaal rijplezier per euro in huis. Deze kleine coupe en cabriolet in een is levendig op de buitenweg en wendbaar in de stad.

Plus

  • mini cabrio, maxi plezier
  • voordelig in aanschaf en gebruik
  • dagelijks bruikbaar

Min

  • alleen voor bestuurders tot 1 meter 80
  • slordige afwerking met geopend dak
  • beveiliging dak-niet-open bij volle bagageruimte nauwelijks effectief

Conclusie

Kopen die vernieuwde Daihatsu Copen? Wanneer de bestuurder langer is dan 1 meter 80 is het antwoord helaas nee. Wie kleiner is heeft geluk, want de Daihatsu Copen is feest op wielen. Dankzij het elektrisch bedienbare metalen dak is de Copen een heerlijke coupé. De geringe omvang maakt de Copen tot een gooi-en-smijt autootje dat zich prima thuisvoelt in de stad, exclusief en praktisch is, maar toch zorgeloos kan worden geparkeerd.

Als cabriolet laat de Copen de inzittenden optimaal genieten van de vrijheid die cabrio-rijden biedt. De Daihatsu Copen is geen bestaande auto waar later het dak vanaf is gehaald. Dit is een pure cabriolet die vanaf de eerste schets is bedoeld als pleziermachine en dat is te merken.

Daihatsu Copen 1 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Daihatsu Copen

1 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Daihatsu Copen TURBO  SPORT DEMO-

298 km - 2005 € 12.500,- excl. BTW

Categorie
Cabriolet
Brandstof
Benzine
Kleur
Groen
Autobedrijf d'r Mathieu
Cadier En Keer, NL