Subaru Legacy (2003 - 2009)

Onbekend maakt onbemind

Eigenaren van Apple-computers laten graag weten dat hun computer eenvoudiger en sneller werkt dan de rest. Mensen met een ligfiets gaan schijnbaar moeiteloos bij tegenwind hele groepen andere fietsers voorbij. Vegetariërs zeggen gezonder voor zichzelf en beter voor het milieu te zijn. Toch heeft Apple een marktaandeel van nog geen 10%, is een ligfiets een zeldzaamheid en moet de vegetariër goed zoeken naar een gepaste maaltijd in menig restaurant. Ook Subaru hoort thuis in dit rijtje van schijnbaar superieure, maar tegelijkertijd ondergewaardeerde producten. Met de geheel nieuwe Legacy heeft Subaru alles in huis om in dat laatste verandering te brengen.

Autotest | Subaru Legacy (2003 - 2009) Onbekend maakt onbemind

De Subaru Legacy is een schoolvoorbeeld van een goede auto. Dit is misschien geen statussymbool of pretmachine, maar als het gaat om functionaliteit, comfort, ruimte en vormgeving scoort de Legacy.

Plus

  • zeer veilig dankzij AWD
  • betrouwbare techniek
  • veel ruimte, ook achterin

Min

  • karakterloze vormgeving

Conclusie

De Subaru Legacy is een schoolvoorbeeld van een goede auto. Dit is misschien geen statussymbool of pretmachine, maar als het gaat om functionaliteit, comfort, ruimte (ook achterin!) en vormgeving scoort de nieuwe Legacy steeds een dikke voldoende. Op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid heeft Subaru zich keer-op-keer bewezen door een absolute toppositie in te nemen. Onbekend maakt onbemind, maar met dit testverslag is de Legacy bij de lezer nu bekend. Een proefrit maakt de Legacy vast bemind.

Subaru Legacy 2 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Subaru Legacy

2 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Subaru Legacy 3.0R H6  AUTOMAAT

314.300 km - 2004 € 6.900,-

Categorie
Sedan
Brandstof
Benzine
Kleur
Zwart
Autobedrijf d'r Mathieu
Cadier En Keer, NL
Subaru Legacy 2.5i  GX AWD AUTOMAAT

300.000 km - 2000 € 4.950,-

Categorie
Stationcar
Brandstof
Benzine
Kleur
Rood
Autobedrijf d'r Mathieu
Cadier En Keer, NL