Auto
Auto
1.323
Motor
Motor
335
Caravan
Caravan
190
Scooter
Scooter
4
Fiets
Fiets
2.596

Over ons

Limburg Mobiel bestaat al geruime tijd en is ontstaan uit de behoefte aan een Limburgs mobiliteitsplatform voor on-line adverteren. De site is alleen toegankelijk voor adverteerders uit Limburg, en brengt potentiŽle kopers en Limburgse verkopers van voornamelijk auto's, maar ook motoren, (brom)fietsen en caravan bijelkaar.

Door de jaren is de site natuurlijk steeds aangepast, maar nu hebben wij onze site in een heel nieuw jasje gestoken. Zowel qua vormgeving als qua functionaliteiten een volwaardige up-date. Wij horen graag wat u ervan vindt.

Zowel particuliere aanbieders als bedrijven maken graag gebruik van onze adverteermogelijkheid. Zeker ook gezien het steeds stijgende aantal bezoekers en het automatisch doorplaatsen naar Nederland Mobiel en van daaruit de koppelingen met diverse autoplatforms als GasPedaal, AutosWeb, Trovit en Mitula.

Veel bedrijven hebben wij al mogen registreren als deelnemer op onze site. Voor de kosten hoeft u het niet te laten: slechts € 180,- excl. BTW per jaar! Wellicht ook iets voor u? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk banners te plaatsen op onze site of een van uw voertuigen bijzonder onder de aandacht te brengen. Meer informatie vindt u bij adverteren.

Daarnaast opereren wij ook in het B2B segment. Ons b2b platform is al jaren een begrip in autoland. Deze lijst ontvangen vrijwel alle autobedrijven in Nederland 2x per week en wordt veel gebruikt als professioneel B2B tool voor aan- en verkoop van occasions. Uw eigen handelsvoorraad wellicht ook in deze lijst aanbieden? Kijk dan op b2b.nederlandmobiel.nl.